Har gjort det igen!

Tjollahopp!
Gårdagens eftermiddag spenderade familjen Wetterström/Johansson i den sagolika parlen ALV. Trevligt!
Sen gick vi hem oh la oss på soffan med huvudverk, men det kan vi ju bortse ifrån.

Idag har jag motionerat lite hästar och sen inte gjort mycket alls.
Kom nyss in från sista stallturen och skulle tvätta händerna. Våran tvål är typ slut men Jokke har fyllt i vatten i tvålpumpen så att vi kan använda även det allra sista lixom. Men jag mitt smarto kommer inte ihåg detta nån jävla gång jag ska tvätta händerna. Så typ femhundraelva ggr varje dag så trycker jag på tvålpumpen med ett ganska normalhårt slag och vips så är hela jag full med tvålvatten. Det kommer lixom ut lite lättare och fortare med vatten än om det bara är ren tvål i.
Det händer mej v a r j e g å n g.

Nu ska jag återgå till min ensamhet i den sköna soffan.

upp och ner

Här inne går verkligen besöksstatistiken upp och ner. Lika så mina kännslor.
Jag går i en massa förvirrande tankar. Vet inte alls hur jag ska göra med hästarna och allt. Kommer bara på nya saker hela tiden och kan inte alls bestämma mej för hur jag ska/vill göra. Vad jobbigt det är att ha kännslor. Ibland, eller rättare sagt ofta så vill man verkligen bara kunna stänga av alla kännslor. Bara vara kall och göra som tanken kommer.
Ska man bara vara egoistisk eller ska man tänka på dom man delar sitt liv med? Ska man någon gång växa upp, eller ska man för alltid leva som en parasit.

Nåja, nu kommer jag inte längre med det här.....

Tjipp

God dag!
Jag känner mej lite off, inte så mycket tid för att sitta och blogga.

Igår går tog jag en dag för att göra så lite som möjligt. Jag var sliten efter helgens tävlingar helt enkelt. Jag är inte van.
Jag sov till klockan 10.20! och efter det red jag inte en ända häst. Jag hade en lektion och efter det åkte jag in till ridskolan och målade hinder. Det var den dagen det.

Idag har jag hunnit med två hästar. Den tredje ska longesas lite senare. När mitt illamående har gått över.
Har pricis hämtat hem mina grabbar från dagis. Men Ville är inte rolig. Det är bara gnäll och tjut pricis hela tiden. Jag vill mest bara gå och gömma mej.

Så, det var allt för denna gången!


Tyst och ensamt

Här blev det inte så mycket gjort som det var tänkt. Det blev välldigt varmt och jag blev välldigt lat. Ungefär som vanligt iof.
Jag red iallafall hästen som ska tävla det första jag gjorde i morse. Hoppade ett par språng och hon kändes kanon fin. Hoppas att den kännslan håller sej kvar i morrn.
Sen blev det som sagt välldigt varmt och jag gick in och kollade i kalendern och såg att dom andra inte hade vilat nått den här veckan så dom fick helt enkelt göra det idag. Jag har gått och haft funderingar på att rida dom nu på kvällen istället. Men jag fick en pojke med 38.9 i feber bara så där, så då sket sej allt.
Nåja, allt är fixat inför morgondagen iallafall och det känns skönt. Hatar att gå upp tidigt och köra långt innan tävling. Jag känner mej inte rikgit utvilade då, eftersom jag blir trött när jag kör. Sen ska man ju hem efter det åxo, när man har laddat ur batterierna. Då ska jag hem till mina små troll och gå på marknaden sen hem och rida två hästar, fixa stallet, ducha hästar inför söndagens tävling samt putsa och packa.
Fortfarande har jag ingen som kan följa med och hjälpa till på söndag, nån vänlig själ?

Nu ska jag lägga mej i soffan en kortis innan jag ska vandra vidare upp mot sängen!

God affton!

Fin fredag!

Borde gå ut och rida nu innan det blir aldeles för varmt. "Jag ska bara" en massa grejjer först.  Men det är bara en häst som ska arbeta, dom andra ska få gå i skogen.

Idag ska jag hålla mej hemma hela dagen lång. Kan jag lova för att jag inte har nån bil:)
Jag ska försöka hinna med att njuta en gnutta av solen idag hade jag tänkt. Men det blir när allt är klart. Ridning packa, smörja mm, mm.

Ha en skön dag!


                                   

sommar och sol

Här händer det inte mycket hörrni.
Alltså här på bloggen, jag menar i mitt liv händer det en massa.

Just nu har jag nästan någon slags deppressision eller liknande. Ångest attack kanske?
Har varit på Vårfest på dagis i eftermiddag. Där "avtackades" Olle ioch med att han snart slutar inför sommaren och sedan kommer förja i förskoleklass.
En timma efter avtackningen så var jag på ett möte i hans nya skola om en massa info där.
Jag är alldles snurrig i huvudet av alltihopa. Själv var jag åxo;( Jocke fick inte ledigt och jag kände mej lite konstig. Jag kommer nog inte ihåg helften av det dom sa.

Annrs så brer jag mest på min ångest med att jag ska tävla i helgen. Vet inte om det är nervositet eller vad det är, men det känns inte rikgit helt bra:(
Åker med en häst på lördag och två på söndag. Kommer att få det stressigt med två hästar då det är lite starter så jag behöver ha dom ute sammtidigt. Min mamma kommer att följa med och hjälpa mej, men jag behöver nån mer. Nån som vill och kan??

Annars så vill jag mest tala om att jag njuter av att ha kort hår:)

Tjingeling!!

Måndag

Jag ska börja min dag med att åka till dagis, utan barn!
Det vankas utvecklingssamtal för den stora pojken.

Halva familjen är vaken, dvs jag och Ville. Han är lite mamma sjuk nu när jag varit borta lite mycket i helgen. Så han vill bara vara nära mej hela tiden. Gulle!
När dagisbesöket är avklarat så ska jag ge mej upp på hästryggen. Lär nog inte hinna med alla nu på förmiddagen så nån får nog vänta tillkvällen.

Nu vill Ville att jag ska sitta och titta på morgon bollibompa med honom. Bäst å göra som han säger.

Vad ska ni hitta på idag??

Tjohoo

Här är jag igen!

Bröllopet igår var fantastiskt! Bruden var super fin, verkligen!

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Jag började dagen med att longera en av hästarna, sen åkte jag in till ridskolan för att måla hinder några timmar. Sen hem och innan maten han jag med att ligga och slappa i solen en stund. Efter maten var det lite jobb och sen red jag ut på två av hästarna. Eller rättare sagt så red jag än och fick sällskap med den andra;)
Bra dag iallafall, vädret har nog även bidragit en hel del till den här härliga dagen.

Inga bilder på min nya frissyr kom upp under gårdagen. Nåja, det kommer kasnke med tiden annars så får ni väll helt enkelt komma hit å hälsa på om ni är nyfikna:)

Den här veckan tänker jag förbereda hästarna inför helgens tävling så gott jag kan. Det är mycket annat inplanerat åxo. Så som möten både här och där, vårfest, träning mm ,mm.

Borde även göra nått med min nacke, kasnke gå till min massör. Men jag har nog inte råd. Får ha lite smärta ett tag helt enkelt;)

Hepp, nu ska jag bädda rent i sängarna!

Tittar bara in här en sväng...

Håller på att försöka göra mej lite fin idag. Jag ska på bröllop. Det är en barndomskompis till mej som gifter sej, och det ska bli så kul:)

För er som undrar om min frissyr...... ja jag klippte av mej allt hår!
Eller inte rikgit allt iof, men kort blev det.

Kanske blir nått mobil inlägg senare ikväll och då kan ni ju få se själva. Men nu ska jag måla naglarna.....

Jag får lite hjälp med att skritta av häst...

100media_imag028 (MMS)

Jag får lite hjälp med att skritta av hästen idag:)


Sova sova säng

Sovmorgon är nog det bästa! Även att Olle smög upp och kollade på tvn tidigt så har jag och Ville fortsatt att sova. Han sover förvisso fortfarande.
Jag är redo för att gå ut och bygga hinder och har redan en plan i huvudet om hur det ska bli. Är faktiskt riktigt hoppsugen idag.

Ska även ta tag i att rusta upp en av hagarna som nu har blivit tom. Ska plocka och gräva upp stenar bla. Skogshagar på gott och ont lixom. Lika bra att göra det nu medans man ser stenarna. Snart kommer allt vara igen vuxet.

Förövrigt så ska jag fortsätta med tankarna på en ny frissyr, att det ska vara så svårt!


Om vi säger så här....

Om vi säger så här, att vi tar och glömmer den här dagen. Och när vi ändå är i farten kan vi glömma gårdagen åxo. DEAL?

Så, nu blickar vi framot. I morrn borde jag bygga lite hinder och hoppa mina hästar lite. Förhoppningsvis så ska dom tävla nästa helg.
Jag måste även komma underfull med hur i f**n jag ska klippa mej på fredag. Jag har långt skridna planer på att klippa av mej håret. Alltså rikigt kort kort. Men jag vet inte, mitt hår är av den väldigt fluffiga och bångstyriga typen. Med andra ord så kommer jag nog få en hel del att göra om jag klipper av det så kort som jag tänkt.
Men jag känner att ett mellanting inte riktigt heller är min grejj. Antingen eller lixom.
Nåja, jag har ju en dag kvar att fundera.

Puss å kram

Så svårt med kläder

Nu är det snart dax att skjusa barnen till dagis, första gången den här veckan. Blir ju en kort vecka eftersom dom är lediga på torsdag.
Men jag tycker attd et är så svårt att veta vad man ska ta pådom för kläder nu på morgonen. Vädret har ju en tendens till att ändra på sej. Jag menar just nu är det 10 grader och sol, men det är ju morgon så det ändras ju. Nåja, det blir vad det blir helt enkelt.

Som jag skrev i går så blir det här en lite stressig dag för mej. Måste verkligen hinna med allt innan barnen ska hämtas på dagis så att vi kan dra iväg sen.  Lunchen får väll intas i bilen.

Annars så hoppas jag på att ni andra får en bra dag!

God kväll!

Hoppas att ni haft en bra dag. Det har jag haft. Fått lagom mycket gjort på lagom tid;)
Possan fick ett reält pass och efter det så fick hon en ordentlig duch. Det var verkligen välbehövligt vill jag lova.
Widde fick en sväng i skogen med sällskap, han gillar att ha sällskap:)
Sen så har jag börjat lite smått med Bizzan åxo. Både i går och idag. Det är ju hon som är fyra nu, men som ligger en massa efter pga att hon bara kastade av oss i höstas. För er som har lite svagt minne asså:)
Idag hängde jag på henne med hela min tyngd och det gick bra. Vi börjar om helt från början nu igen och tar det välldigt lungt och försiktigt. Jag får se lite hur långt jag kommer att villja/våga göra själv. Men nu börjar jag lite iallafall så får vi se hur långt vi kommer.

                          

Jag har äntligen fårr igång mitt mobila bredband så nu kan jag sitta med min egna dator i knät framför tvn och skriva till er. Känns lite lyxigt om jag får säga det själv:)

I morrn blir det bråttom bråttom.
Det nalkas bröllop på lördag och jag har fortfarande inget att ta på mej. Alltså så måste jag dra iväg till Linköping i morrn när barnen slutar på dagis. Upplägget kommer att bli så att jokke och barnen får gå på busfabriken medans jag letar klänning. Nått för alla lixom:)

Så var det med det!
Kram på er!


Morsdagspressent

Hej hopp!
Här flyter dagarna på som vanligt.
I förmiddags tog jag med mej smågrabbarna till frisören. Dom skötte sej och belönades med glass.
Jag tog även med mej dom till La Klass och visade dom att det minsan var en bra butik för morsdags pressent;) Annars finns ju även Hippoteket som är en personlig favvorit:)

Snart är det dax att börja rida lite. Stallet är påbörjat men det är lite kvar där ute.

Igår hade jag sjuk häst här på gården och kunde inte åka ifrån för att göra nån utflykt. Det var "Upptäckar dagen" här i kommunen och en massa rokiga utflykts mål. Men som sagt så blev det inget av med det. Inte heller tävlingen som jag gärna hade åkt på.
Hästen mår bättre idag som tur är.

Ikväll ska jag avmaska och förbereda för betessläpp på torsdag. Det passar bra då hovslagaren kommer och verkar alla dagen innan. Så slipper jag plocka in dom för det snart igen.
Det känns inte som om det kommer att bli så många på betet i år. Kanske känns så bara för att det endast kommer att vara mina egna. Men det känns bra. Då kommer nog betet räcka. Det hojtades nått om en varm sommar, då lär det väll inte växa så mycket kan jag tro.


Nähe......
Ha det bra!

Infall

Sitter å käkar frukost nu som vanligt, dock lite tidigare än vad jag brukar.
Mamma och jag fick ett litet infall om att åka till Ullared i dag, så så får det bli=)
Det är ändå så tråkigt väder med en massa blåst, och så tror jag att det skulle regna idag åxo. Perfekt dag för lite inomhus aktivitet:)

Får ju även passa på när man har "fölvakt" hemma. Så den lilla kan få komma ut och rasta sej lite mellan skurarna.
Hon är så envis den där lilla. Hon sover inte i onödan om man säger så. Hon är mest uppe och far runt på både det ena och andra sättet. Klappar man henne lite för mycket blir hon tokig och hoppar runt och sparkar. Knäpp häst det där!

Dom andra stona i stallet har börjat lugna sej lite nu. Dom har nog insett att fölisen inte tillhör dom. Skönt!

Hepp, nu ska jag ut till mina hästar innan jag sätter mej i bilen!
Ha en bra dag!!

Fredag!

Sista vardagen den här veckan idag. Den började iallafall bra med sovmorgon. Ville vaknade inte förrens åtta och det tackar jag för. Olle har fortfarande inte vaknat.
Det gör inget att vi inte kommer igång så tidisgt idag. Jag kan ju ändå inte göra så mycket när barnen är med, rida alltså.
Men mocka det gör vi tillsammans sen när vi är klara här inne.

Igår var fölungen ute några timmar mitt på dagen innan regnet kom. Hon var helt sjövild. Hon sprang och sparkade och bockade som en tok. Hennes mamma Cuba han inte änns med henne.
Idag hoppas jag att vi slipper regnet så att hon kan vara ute lite längre. Lilla tokiga häst!
Grimman har jag redan försökt ta på, men den var alldeles för stor så det får vänta några dagar.
Hon är inte rädd av sej iallafall:)

                                             

Lång dag

Efter 13 timmar i stallet i går, varav 2 ordentliga dressyr pass så sov jag gott i natt. Jag förstår inte var tiden rinner iväg. Idag är det bara att gå upp ur sängen och gå ut och göra samma jobb igen. Nåja....

Idag tror jag inte att jag har någonting inplanerat. Förutom mina egna hästar och barn. Men barnen ska ju till dagis så dom roar sej ju själva några timmar. Förhoppningsvis så är jag klar med det mesta när dom kommer hem så vi kan hitta på nått.
Igår han vi  ner en sväng till ALV för att köpa säsongskort iallafall. Så nu är ekonomin i botten igen. Men vad gör det när man får ut så mycket glädje från barnen av att åka dit och leka.

Fölisen växer och blir tuffare och tuffare. Nästan sötare och sötare oxå om det nu går;)

Hepp, dax att ta på alla kläder.

Kvartersfotboll

Den första fotbollsmatchen jag varit på i mitt liv. Den bästa åxo efter som det var min son som spelade:)
Olle har aldrig spelat fotboll tidigare och varken jag eller Jokke är intresserade av det. Trots det så gick Olle dit och gjorde en strålande insats, pricis som alla de andra barnen:)

   
Det finns ju lite annat att titta på än bollen:)


 
 Men här har han ju koll iallafall!

Han spelade tre matcher och var målvakt i första. Det var tyvärr även den ända matchen jag han med att se innan jag skulle iväg.
Men han tyckte att det var lika kul att stå i mål som att spela ute.



Mat mat mat mat

Två av hästarna har nu fått sej ett ordentligt pass i ridhuset. Efter det fick dom 20 minuter på lång tygel ute i skogen. Detta tog sin tid och inget annat har hunnits med. Bara pytte lite goss med fölis:)

Nu måste jag ha nått i magen innan jag kan fortsätta med min dag. Måste kommaihåg att hämta hem mina barn åxo. Förrvirrad som jag är så missade jag att Olle inte alls skulle till dagis idag utan att han skulle ha sin första dag i skolan. Nåja, han kom dit till sist iallafall.

Min lunch blir nu alltså knaperstekta bacon och ett glas vatten. Väldigt knaperstekta bacon eftersom jag sitter här vid datorn mer än vad jag står framför spisen. Mat som mat tänker jag.
Dimmigt är det i köket idag åxo, vaddå köksfläkt?

Nä, äta var det nu då ja.....

Fotboll

Det ser ut att bli fint och härligt väder även idag. Passar bra så att fölisen kan få gå ut en stund även idag:)
Ikväll hade jag som sagt trippelbokat mej. Nu har jag avstått min egen träning och kommer istället att följa med och kolla på Olle som ska spela fotbollsmatch. Hans livs första!

Men innan det så ska allt fixas klart i stallet och hästarna ska ridas.
Alla ston i stallet har blivit fölsjuka, och Osario är nästintill ohanterbar. Hon blir helt stimmig av att se lilla fölisen. Men jag hoppas att det går över om ett par dagar. Hon vill åxo ha:)
Hoppas att hennes nästa ägare kommer att betäcka!

Nu har jag nog bestämt mej vad det gäller hingst och betäckning. Nu ska jag bara skrida till verket så att säga.

Måste även säga att jag har sovit vansinnigt gott inatt! Inget fölvak, bara sen sömn i nästan 8 timmar. Gött!

Ha en bra dag!!


                                 

Dagens bästa!

                  

Det blev ett sto, e: Cohiba

Jag är lycklig!


Bete

Har varit och kollat lite på betena. Jag vill släppa ut så snart som möjligt men det känns sissodär när det har växt lite dåligt. Hoppas att det börjar komma igång reält snart.

Inget föl än, hon ska verkligen hålla mej vaken om nätterna den där märren.
Nu har jag kommit i lite andra tankar vad det gäller betäckning och säljning. Jag har verkligen bekymmer över hur jag ska göra.
Har ju även lite andra projekt på gång som jag vill komma igång med. Men jag hoppas att jag ska få lite mer tid över när hästarna kommer ut på bete. Det blir ju iallafall färre boxar att mocka = med energi över.

Har varit och kollat treårstestet i Frödinge idag. Över lag och det lilla jag såg både i dag och igår, så kan jag ju säga att det visades finare hästar i frödinge. Dom i Vreta (som jag såg) var stora och magra. Ganska helt tvärt om i Frödinge.

Näe, nu ska jag ta upp barnen ur badet och snart är det dax att natta dom. Sen blir det en kväll med min älsklig!

Dagen efter...

Söndag morgon, dagen efter treårstestet. När jag skulle boka in saker att göra i min kalender sa jag hela tiden att vi tar det efter testet. Nu är det efter testet och det känns som jag är uppbokad upp över öronen. Trippel bokat mej under samma tid på tisdag tex. Vet inte hur jag ska lösa det här riktigt.

Idag ska jag åka ut till Frödinge en sväng och kolla lite på treårstestet som ägerrum där. Ska väll även hinna med att rida lite hästar här hemma. Men jag han faktiskt med två stycken igår innan jag åkte iväg med Fozze. Det var ju bra.

Nåja, det kommer upp nya "att göra" saker hela tiden så det är nog bäst att sätta fart nu.



                 
                    "Donky" min andra treåring som ännu inte fått chansen att visa upp sej.

Treårstest

Idag var det dax för Fozzes examen.
Han var som han brukar, lugn och lätt hanterlig på alla vis. Trots blåst och nya intryck.
Resultatet var godkänt i siffror och Mycket väl godkännt i mitt omdömme:)

Han fick kommentarer som, God benteknik, bra språngkurva och samarbetsvillig i hoppningen. Där slutade han på 44 poäng.
Som dressyrtalang fick han 42 poäng. Alltså inga WOW poäng på något vis.

Men till mitt försvar så säger jag att han passar mej. Jag vill ha en normal och snäll häst. Jag behöver ingen häst som har någon super kapasitet och heller ingen jätte gång. Jag vill ha en häst som jag själv kan utvecklas med och jag tror att Fozze kommer att passa mej jätte bra.

Tanken har varit att han ska säljas. Men jag tror att han får stana på gården pga av att han är så lätt att ha att göra med.
För mej betyder det så mycket mer att han är lätt att ha att göra med och är en possitiv häst med alla fyra hovarna på jorden:)
Det är ett nöje att vara med honom varje gång (förutom i vattenspiltan). Snällare häst får man leta efter. Verkligen!

Här kommer iallafall lite bilder på min toppen kille!















ETT STORT TACK TILL SOFIE SOM HJÄLPTE MEJ ATT GÖRA DEN HÄR DAGEN MÖJLIG!

Plus till mej

Var bara tvungen att smita in här och berömma mej själv lite.
Trots ett enormt sömn sug så gick jag ut och longerade dom hästarna jag hade kvar att motionera. Jag har även bråkat med Fozze och fått hans svans tvättad inför morgondagen.

Alltså ett stort plus i kanten till mej själv!


                                       

Mest vill jag bara sova

Det har varit en lååång dag i bilen. Fram och tillbax till Borås bara så där.
Väl hemma så gav jag mej ut på en häst i skogen medans min gulliga sambo mockade några boxar i stallet. Sen blev det hämtmat medans jag fixade klart stallet och nu orkar jag inte ta mej för nånting.
Har en massa att göra. Bla, packa upp från Borås resan, ducha treåringen som ska på test i morrn, rida dom andra två hästarna, SOVA!
Mest av allt så vill jag faktiskt BARA SOVA!

Får se hur mycket jag hinner med i morrn innan vi ska dra iväg.

Inget föl änså länge iallafall. Så nu vet ni det åxo.
Har kollat över och anmält mej och hästarna till lite tävlingar nu i maj. Vi tar en månad i taget som det ser ut just nu.

Sova gott alla ni som får!


                                  

Gäsp

Inget föl i natt heller. Min syn är dubbel.
Ska pimpla i mej mitt te och invänta svärfar, sen drar jag till Borås en kortis. Hoppas att jag kommer hem tidigt så jag hinner rida och framför allt förbereda inför morgondagens treårstest.
Hoppas!

Träningen igår kväll var den första utomhusträningen för Osario. Hon trivdes nog där. Det gick iallafall bra. Fick beröm och då känns det ju bra:)

Nähe, om jag ska dricka lite te åxo och inte bara skriva.

Ha en bra dag alla ni!!

Inte alls!

Mej veterligen så är jag INTE gravid. Dock kan det se ut så på min mage men jag hoppas verkligen att skenet bedrar ögat.
Bara för att lösa ut några frågetecken alltså;)

Jag hoppas att tröttheten beror mycket på fölvakandet, det vill säga att jag ställer min klocka till att ringa en gång i timman hela natten så att jag kan titta till min häst.
Nu vill jag ha ut den där fölungen så att jag kan börja sova normalt igen!!
Den har ställt till det ordentligt i all min planering bara för att den inte behagade komma när den skulle. Jag lovar att den ska komma i natt bara för att jag ska upp tidigt och köra långt i morrn. Eller natten efter bara för att jag ska på treårstestet dagen efter. Suck!

Nähe, nu har jag fixat med min julklapp åxo. Jag hade fått ett pressentkort på en makeup. Den har jag nu varit och gjort och även tvättat bort:) Känner mej inte så bekväm i att åka iväg och träna uppsminkad till tänderna. Inte min stil lixom.
Men det var ju roligt att se att man kunde se anständig ut om man bara spacklade på lite olika färger i nyllet.

Nu har jag vikt tvätt och lagt in i alla garderober. Nu ska jag snart gå ut och göra iordning sista hästen och åka iväg på träning. Wish me luck!




Så trött på att vara trött

Jag kan inte förstå varför det är så här. Ena dagen är jag pigg och så, andra dagen är jag döts trött och vill inte ta mej för nånting. Idag är det det sistnämnda.

Stallet är färdigt och nu tar jag min te kopp. Tog aldrig nått te i morse, kan det varit det?
Om en stund så ska jag ut på hästarna. Blir bara två för den tredje ska träna ikväll.

Nån som har nån ide om hur man kan bli piggare?? Solen verkar ju inte hjälpa:(
            



                                                   

Ont i fläsket!

God morgon!
Igår morse var det lite frost ute, men idag var det redan varmt när hästarna gick ut. Härligt!

Min gårdag fick planeras om lite vid lunchtid. Det var så att byggarna som varit här var klara och skulle packa ihop sin byggställning redan nu på morgonen. Men då var vi tvugna att måla klart huset innan. Så det var helt enkelt bara att sätta fart. i hade bara en sida kvar så vi blev klara med lite hjälp från svärfar och min pappa:)

Jag han iallafall att rida två hästar och hålla en privat lektion.
Jag han även med att få ett reält hästbett i mitt speck! Hade jag tränat lite oftare med träningsvideon så hade jag kanske kunnat slinka undan. Men så blev det inte nu. Har en enorm smärta i sidan på fläsket. Cuba tyckte att jag såg ut som en enorm insekt och skulle passa på att jaga bort mej.

Idag ska jag ner på stan och "hämta ut" min julklapp. Ja ja, får se hur det blir.

Nu gapar Ville om frukost så det är väll dax att gå och väcka resten av familjen så att även den här dagen kommer igång!


Tjollahopp tjollahej!

Morsning korsning!
Jag är inte så bra på att uppdatera här märker jag. Men jag har lixom lite annat för mej.
I går var det verkligen underbart väder. Min dag spenderades i Växjö där min älskade sprang milen. Utan att han tränat nått!
Dagen var verkligen fantasktisk och vi hade bara med oss Olle dit så att han kunde få en dag med bara mamma och pappa. Det uppskattades.
Vi träffade goda vänner och bjöds på utsäkt mat! Tack!

Så igår var det inget hästigt alls. När jag kom hem var det läggdax för barnen och jag tog mej an en timma med min träningsvideo. Göt!

Idag därimot så ska jag rida igen all förlorad tid:)

Hoppas att ni har haft en bra Valborg!


RSS 2.0