Måndag igen...

Redan måndag igen!
Jag hinner inte med att skriva så mycket här längre, det är vad det är!
 
Helgen som varit har jag hunnit med att spendera lite för mycket pengar på IKEA, kört en häst till Maria Falk, ridit i skogen på fina Fosse och höjt hinder till AnnSofie:) Plus en väldans massa mer då förståss.
 
Just nu sitter jag och knåpar ihop ett veterinärbesök, så svårt det ska vara att få allt och alla att  klaffa.
Sen ska jag ut i dimman med Fosse och Widde, och så ska jag förbereda lite inför min helg på Hippoteket i Vimmerby. Ni kommer väll?
 
Näe, hoppas att telefonen ringer snart så jag kan ge mej ut och börja min dag.
 
Ha det bra!

Hemma idag!

Idag är det min tur att stanna hemma pga sjukt barn. Nåja, jag är ju istortsätt hemma iallafall, men jag jobbar ju hemma.
I början av veckan så var Ville sjuk och jag hade massa att göra så då fick jokke vara hemma med honom. Nu är det Olles tur att vara sjuk, och eftersom jag han med att göra det mesta i början av veckan så kan jag vara hemma med Olle idag.
Det sura är bara att man måste dra upp dom ur sängen bara för att skjusa det andra barnet till dagis/skola. Men det är vad det är.
 
Som sagt så rider jag ju inte ihjäl mej om dagarna. Just nu rider jag bara Fosse några dagar i veckan, och Widde skrittas. Thats it. Men det lär väll snart ändra på sej.
 
I övrigt så försöker jag fåiordning på det såkallade hemmet. Jag fixar och donar och flyttar prylar från det ena stället till det andra. Blir inte riktigt som jag tänkt mej.
 
På brodyrsidan så håller jag på att ta hem en bra mössa som passar nu till vintern. En mössa som ska passa alla och dessutom vara helt perfect, haha:)
Så håll utkik på www.mwbrodyr.n.nu eller hitta MW Brodyr på facebook, så vet du när det händer grejjer där!
 
För övrigt så ha en bra dag!!

Min helg

Min helg har varit bra. Det har blivit häng i badtunnan med vänner, lite ridning,mockning mm mm.
Har även kört en av tvååringarna på inridning. Jag var så närvös för att han skulle vara knepig att lasta. Men vet ni va, han gick rakt in i transporten:) Han har bara åkt transport två ggr innan som föl. Duktig häst!
Clintardo e: Clintaro u: Osario - Orleandro 
 
Idag ska jag mest bara fortsätta där gårdagen slutade. Kom in vid 21.30 från stallet och det är alltså bara att gå ut och fortsätta idag.
Fick en hel del brodyrjobb färdigt så det känns underbart skönt!
 
www.mwbrodyr.n.nu
 
Nähe, nu ska jag ringa dagis och säga att lilleplutten stannar hemma idag. Sen ska jag gå ut och hoppa Fosse! Hoppla hoppla!
 
 
 

Andy Swärd

Satt på föreläsning på Näs i 4 timmar i gårkväll. Kände mej rätt tjockad i huvudet när jag åkte hem måste jag säga. Mot slutet så var det svårt för mej att sitta still.
MEN så bra det var!
Varför var inte ni andra där? Ni som inte var där alltså;/
Undrar om jag blivit nått klokare? Kanske tänker jag lite anorlunda när det är nån person i min närvaro som jag stör mej på.
Nåja, jag fick väll inga direkt konkreta råd över vad jag ska göra när jag ska in på banan och mina ben slutar att fungera. Fick kanske mest veta varför det blir så.
 
Idag skulle jag vilja ha en lugn dag så jag kan hinna med lite brodyrjobb. Men jag vet inte, det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sej.
 
TJIP!

Veterinärbesök i dagarna tre

Redan torsdag, det är skrämmande hur snabbt tiden går.
Idag träffade jag veterinär för tredje dagen i rad. Det lät lite värre än vad det var.  I måndags så vaccinerades alla mina kusar, igår var jag i Löberöd med två st, och idag var jag med en kompis med hennes häst då den skulle raspa tänderna.
Det känns SÅ skönt nu när allt detta är gjort. Efter en heldag i bil så längtar man inte direkt tillbax.
 
Snart blir det mat här i stugan och efter det ska stallet göras färdigt. Sen blir det en snabb dusch innan jag ska iväg på mentalträning med Andy Swärd. Det ska bli riktigt intressant.
 
Jaha, det var det skvallret som jag hade att komma med idag;)
Ha det bra alla ni!
 

Tisdag

Nu är även den här veckan i full gång.
Idag har alla hästar vaccinerats och alla utom EN häst skötte sej. Typiskt!
En häst har blivit riden idag. Fosse gick jätte bra i ridhuset idag. Förresten, en häst till blev ju riden. Frida gav Osario ett dressyrpass åxo:)
 
Igår gick Jokke och jag lösa på Olles rum när han var i skolan. Leksakerna rensades och mycket slängdes. Nu har vi koll på vad som behöver inhandlas till julen. Som ett mirakel så hörde Frida av sej och undrade om inte Olle ville ha ett skrivbord. Det är klart att han ville, jokke och jag hade pratat om det bara nån dag tidigare. Så nu har han fått en egenplats på sitt rum där han kan sitta och filura och pyssla. Jätte bra!
 
Villes rum var inte lika lättstädat eftersom han var hemma när detta utfördes. Alla sakerna åkte snabbt ut på golvet igen.
Får bli en annan dag helt enkelt.
 
I morrn ska jag och två av hästarna iväg på en liten utflyckt. Inte så liten heller. Nåja, jag är mest orolig för hur lastningen av tvååringen ska gåtill. Tur att jag har hjälp!
 
Nähe, nu ska jag fortsätta att få tiden att gå.
 
 
 
 
 

Hello!

God morgon. Hoppas att eran morgon är godare än min.
Hela den här veckan har jag gått och pipigt eller brummat mej fram. Min hals är inte direkt som den borde vara.
I natt var jag vaken i tre timmar och låg och hostade när jag väl sommmnade så ringde naturligtvis klockan och det var dax att stiga upp.
Det är ingen hosta hosta utan bara kittel från halsen som är riktigt irriterande. Jag har kört temaraton i flera dagar nu och det känns lite bättre just när jag dricker.
Nog om det!
 
Den här veckan har Jocke jobbat varje kväll, och jag räknade med lugna kvällar med barnen. Det blev inte rikigt så, inte en ända kväll har jag varit inne.
 
Måndag- löshoppning
Tisdag- stog i ridhuset
Onsdag- red Fosse på träning
Torsdag- visade häst för kund
Fredag- Möte
 
Hoppas på att helgen blir lite lugnare. Men eftersom jag har räknat med att ta det lungt så har jag självklart bokat in en massa där med:)
Jag har ju inte ridit ihjäl mej den här veckan iallafall. Widde prickade ju in sin "vila" förträffligt bra just nu när jag inte mår tipptopp. Det är mest Fosse som har fått gå lite.
Idag ska Possan få komma ut lite i skogen åxo.
 
Ha en utomordentligt bra Fredag hörrni!!
 

Matgäster

Jag tror att jag har fått oinbudna gäster i hagen. På natten.
Jag körde ut balar till två av hagarna i lördags varav det går fyra i varje hage. I den ena hagen finns 1/3 kvar, i den andra är det helt slut. Det måste varit nån mer som varit där och ätit!
 
Jag har klarat av att rida Fosse idag. Det är det ända. Min kropp värker och sägerifrån. Min hals är som en badboll och jag låter som en kråka. Mina barn verkar inte förstå vad jag säger iallafall.
Jag tycker synd om mej själv!
 
Hade lite lust att städa och pyssla lite här hemma när jag var klar i stallet. Men jag orkade inte mycket mer än att stryka och hänga upp nya gardiner i ett rum. Thats it.
 
När jag tog in hästarna nu i eftermiddag fick jag en mindre rolig överraskning. Om man säger så här, Widde behöver aldrig någon planerad vila!
Ingen träning med honom den närmsta tiden, tur att tävlingarna är slut för i år och att veterinärbesök redan är bokat.
 
Skit dag!
 

God tisdag på er!

God morgon!
Jag känner mej mör. Jag undrar om det är nån bacill som är i min kropp och river runt, eller om det bara är allmän trötthet som härjar. Jag har inte alls sovit bra i natt. Vet inte varför.
Jag är jätte trött i kroppen, andra dagen nu. Igår trode jag att det var sviterna efter söndagens tävling, då jag fick rida med massa ben. Men nu vet jag inte riktigt.
 
Igår så löshoppade jag fem av mina hästar, några bra några mindre bra. Sånt är livet.
 
Idag är det bara Fosse som ska ridas. Widde ska ta det lungt och bara gå i hagen efter tävlingen och Osario ska bli riden av nån annan till kvällen.
Jag har faktiskt lite brodyrjobb som skulle behövas bli gjort. Men det är så svårt att hinna med det dom här veckorna då barnen kommer hem tidigt. Så vi får se hur det blir med det.
 
Ha en fin dag alla ni!
 
 
 
 
 

Tjohoo!

Kul att ni tittar in här även att jag inte skriver nått:)
Det har varit lite allt möjligt ivägen för att jag skulle  kunna skriva nått här. Mest lathet.
 
Igår var det årets sista tävling. Jag är sådärnöjd. Väldigt missnöjd med mej själv och min egna insatts iallafall.
Så var det med det.
 
Idag har varit en seg dag. Eller den gick fort istallet efters om jag fick så bra hjälp:) Men nu i eftermiddag har den mest bara varit seg. Och tråkig.
 
Ja, så kul liv har jag helt enkelt!
 
 

Ville tid

Nu var det dax igen då rå. Ville är sjuk. Eller sjuk å sjuk, han har fått hosta. Lika bra att han är hemma från dagis då han är så gnällig över detta. Vi får helt enkelt ta en utflykt in till apoteket och köpa hostmedecin istället för dagis:)
Nåja, det är vad det är helt enkelt.
 
Jag har iallafall styrt undan det mesta av brodyren. Har bara lite kvar som ligger där nu. Sen inväntar jag lite beställningar från er;)
Ska fixa med underlaget i ridhuset idag åxo eftersom ridhuset är bokat tillkvällen.
Förövrigt så har jag bara en häst att rida idag. Eller rättare sagt, jag tänker bara rida en häst idag bara för att jag vill. Så det så!
 
Igår hände det! Första reaktionen på Fosse när jag red alltså. Jag petade till han med spöt lite extra i galoppen och då sparkade han bakut. Det var det första och ända han har gjort sedan jag börjat rida på han. Det ledde mest bara till att han gick fram mer och lyssnade bättre så det var bara possitivt. För övrigt så var han kanon fin. Fortsätter alltså med honom idag.
 
Nä, nu är det ville tid som gäller!

MW Brodyr

Nu är hemsidan klar, titta gärna in!
 
 
              www.mwbrodyr.n.nu
 
 
 
 
 

Trött, som i trött

Oj, min kropp kräver mer sömn av mej. Undrar om jag ska hinna sova ikapp till helgen?
Igår gick jag ut till stallet när jag skjusat barnen till dagis/fritids,alltså runt 08.40. Jag kom in vid 21.30.
Då hade jag varit inne totalt en timma för mat intag under dagen.
Men jag var inte bara istallet. Dom sista timmarna på kvällen så jobbade jag med brodyren. Så det är ju bra.
Efter en halvtimma framför tvn så somnade jag fort i min säng.
 
Idag hoppas jag på en något lungnare dag. Men det blev vist en extra häst idag:)
Allt årdnar sej till slut!
 
 
Ha det bra alla ni!

RSS 2.0