Uttråkad

Efter att Jokke bara åkt på sitt julbord bara för en timma sedan har jag redan hunnit bli uttråkad. Vet inte alls hur den här kvällen kommer att sluta. Det känns inget bra. Det är en massa som jag vill hinna med å göra. Men med två lite jobbiga barn så får jag nog skjuta fram mina göromål.

Kollar lite på Lailas jul på tvn...... får mest bara ångest. Är det så en rikgit mamma ska va? Bullbak å julgodis å allt vad det innebär. Jag rör ihop en liten mix på burk å skjus in i ugnen.
Men bullarna slarvar jag inte med. Men så bakar jag bullar typ två ggr om året åxo.

Julgodiset, eller rättare sagt knäcken. Dom gjorde ju Jokke å jag igår när barnen sov. Ikväll tänkte jag att det skulle bli några gräddkola. Hoppas att jag lyckas bättre iår är förra. Då fick jag slänga alla för jag fick dom inte att stelna.

Nu måste jag väll umgås lite antar jag. Den lilla börjar nog bli ltie hungrig igen åxo. Olle å jag käkar ju godis så oss går det ingen nöd på =)

Go kväll!

Förlåt

Jag är helt vimmsig! Jag glömde helt bort att relatera mitt förra inlägg till den överskrift som jag hade skrivit. Som sagt så var jag ju nere på stan. Och jag slutar aldrig att förvånas. Men nu har jag blivit så pass gammal så jag stör i hjäl mej på alla "småbarn" (högstadie/gymnasieelever) som alltid går med jackan uppknäppt. Vad faan! det är ju minusgrader ute. Är det tufft att ha jackan öppen? NEJ! Är det snyggt? NEJ! MEN VARFÖR???
Nån kasnke har anledningen att han/hon är varm. Men inte alla.

Det var dagens ilandsproblem!

Ta på dej jackan ungjävel!

Har pricis varit en kortis nere på stan. SJÄLV! Är glad att jag slapp dra med mej barnen. Jag var så snabb på morgonen så det hanns med innan Jokke skulle till jobbet.
MEN, dages STORA MEN!! Ville har inte somnat än! Han sover alltid sin stund på förmiddagen. Han brukar sova i flera timmar. Dom timmarna har fortfarand inte innfunnit sej denna dag.
Han somnar ALLTID ute i vagnen medans stallet blir klart. Men inte idag.
Jag la han i hans säng för ett par minuter sen och det verkar rätt lovande. Vi har pricis käkat lunch å nu tror jag att han sover faktiskt.
Dock får han inte nana så länge, då är nog risken stor att han inte somnar som han ska ikväll.

Nu kom jokke hem med sin "julgåva" från sitt jobb. En platta drickbart!

Hörs senare.....

Ny dag, nya tag

Idag är det torsdag. Vet inte vad den här dagen kommer ha ett erbjuda men hittils har den inte varit nått vidare. Vaknade av att Olle kom in å sa att han hade kissat i sängen. Är det inte Bajs så är det kiss. En mammas vardag alltså!
Bara börja å tvätta. Jag gör inget annat än å tvättar känns det som. Undrar hur många tvättar om dagen en maskin håller för??

Kanske ska ta mej ner till staden å inhandla nån pressent till jokkepokke. Han har ju bemärkelsedag om en vecka. Men det får vänta till eftermiddagen och då måste båda barnen följa med. Så vi får väll se hur det blir med det!

Först ska det ridas och mockas skit!

Onsdagkväll

Vad gör man en onsdagkväll när barnen har gått å lagt sej och det inte visas nått bra på tvn??
Kanske borde jag åxo gå å lägga mej. Men det är ju lite väl tidigt klockan åtta kanske!?
Lilla Ville sover, men Olle var jag nyss uppe hos. Han satt å drog ur alla sidor ur en av hans böcker. Vet inte, men det känns nästan lite onödigt att köpa några nya grejjor till han. Han tar verkligen sönder ALLT.

Längtar tills på fredag, då är Jokke pokke ledig. Det sämsta med helgen som kommer är att mamma är bortrest. Det innebär att vi (jag) får mer å göra.
Jag har inte nån bra ide för mina hästar till morgondagen. Kanske klättra lite?

Ha en bra lill lördag!

Julklappsinslagning


Dom här julklapparna har Olle och jag slagit in idag.  Duktiga vi har varit :)

Nu kör vi!!

Jaha... nu har jag förflyttat mej hit. Ska känna mej för lite här innan jag avslutar min nuvarande blogg. Mitt mål med att flytta på mej och mina funderingar är att jag vill ha fler att dela funderingarna med. Hoppas att ni kommer att hitta tillbax hit snart igen!

Ha det bra så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0