Klar!

Vet ni vad?
Jag har ridit alla tre i ridhuset och hoppat några språng med dom alla. Dukitga jag:)
Två av dom var riktigt fina, den tredje var lat!
Har även kollat lite på tävlingar, men inget är bestämmt än.
 
Nu har jag hunnit med lite lunch och ska strax gå ut och mocka.
Sen har jag tänkt att jag skulle hinna med att smörja en massa idag. Men det får vi se om barnen tillåter. Dom snackar om bad!?
 
Troligtvis så blir det även lite fölvisning till kvällen åxo. Lite omplanering i schemat. Men till det bättre för hoppningsvis. Dock ska min egna fölis fortfarande visas i morgon.

Inför fölvisning

I morgon är det dax för årets fölvisning.
Havanna ska visaupp sej från sin (förhoppningsvis) fina sida.
Igårkväll när jag skulle öva lite med att springa med henne och Cuba i paddocken, var det typ kaose. Havanna sprang bara runt och benen flög både hit och dit. Cuba blev åxo sprallig och började busa.
Det är ju bra att dom är pigga och glada men dom måste ju vara hanterbara lixom. Får helt enkelt se hur det går.
 
Sen är det ju själva förberedelserna innan som är ett spänningsmoment. Typ knopparna. Jag KANINTE gör knoppar och det blir alltid påtvingade själar i min omgivning som får göra detta när det är dax för såna här tillställningar. I morgon är det Frida som får gå till offerbordet, haha. Nä, det ska nog gå bra.
 
Havanna har växet en hel del sedan bilden ovan är tagen. Färgen är nästan som hennes mamma nu.
 
Nu får ni hålla tummarna för att hon och Cuba sköter sej i morrn.
 
 
 

Nån där??

Tänkte att jag skulle passa på att slänga in ett litet inlägg här nu medans jag har lite tid över.
Hästarna är ute i hagen och käkar frukost och min familj ligger nerbäddade i sina sängar å sover.
Jag stannade helt enkelt uppe efter utsläppet, dagen känns mycket längre om jag gör så:)
 
Familjen har varit på lite semester nu i veckan. Vi har tillbringat fyra dagar i  Stockholm.  Blandade kännslor där om hur vi har haft det. Men mestadels bra. Det som har varit mindre bra är min stora pojkes humör. Men vi jobbar på det.
 
Hästarna har därmed fått en liten kostare viloperiod. Som typ hela sommaren har bestått av. Kortare viloperrioder alltså. Kan bli så ibland när man har mycket att göra.
Men på måndag börjar rutinerna sätta in igen.
Olle börjar skolan på måndag och Ville börjar dagis på tisdag. Jocke kommer att spendera sin sista lediga vecka uppe i bergen och bestiga kebnekaise. Nån 30års kris antar jag. Med det så är jag och smågrabbarna själva hela veckan och mitt tålamod kommer att få sej en reäl prövning.
 
Jag hoppas även att träningarna kommer att få en fastare punkt i min tillvaro. Jag måste ha något att jobba inför, för att jag ska bli motiverad.
 
Hade en intressant konversation med Linda igår när jag fick hjälp av henne att rida. Jag kom fram till att jag är för tjock och för lat. Alldeles för lat!
Måste verkligen ta tag i mitt liv! Alltså, MITT liv. Inte barnens eller någon annans. Jobbigt det där.
 
Så, idag ska jag plocka fram hinder i ridhuset och börja öva inför höstens tävlingar. Bara till att bita ihop och köra.
Och nu ska jag gå in och leta tävlingar banne mej!
 
Soo long....

Hej å hå!

Nu är jag nästintill tillbaka till mitt vanliga liv igen. I sommar har mitt liv varit uppdelat i ett "Lilla Gubben cup liv" och ett ganska så vanligt liv. Nu är jag tillbaka i det sistnämnda och det känns bra.
Stressnivån är återställd och mardrömmarna om nätterna har börjat avta, dock inte helt försvunnit.
Nu ser jag mest framimot fölvisning av lilla Havanna:) Hon har dock blivit lite stor och gänglig. Men jag hoppas att hon ska kunna visa sin fina sida för dommarna:)
 
Possan är i jätte fin form. Pigg och glad som bara den. De andra hänger i dom me.
 
Nu känns det nästan som att hösten börja göra sej allt mer till känna. Och då har jag fått lite känningar för att fixa iordning här inne i huset. Jag har kört utan gardiner hela sommaren, men nu vill jag få upp lite nytt och frächt i fönstren. I dom nya rummen måste jag även köpa nya stänger, men det verkar inte finnas nått som  passar.
 
Hoppas att ni har det bra!
 
 

vet ni vad?

Jag han med grymmt mycket igår.
9 timmars brodyr stod på schemat så nu idag har jag nog bara 6 timmar kvar om allt går bra. Sen är det klart med det för i år:)
Idag kommer hovslagaren och innan det så ska jag ringa och påminna veterinärerna om att dom ska besiktiga en häst. Det räckte visst inte med att man var ute i godtid och sa till. Man måste tydligen ringa och tjata och påminna lite åxo.
Jag ska hinna med och rida mina nyskodda hästar åxo innan det var dax för nått på ridskolan igen.
 
Barnen skulle även haft en kompis här idag, men det får vist vänta tills i morgon.
 
Vad pysslar ni med om dagarna??
 
 

RSS 2.0