propp

Skrev ett inlägg i morse men pricis när jag skulle trycka på publicera så gick det en propp. Jag är så trött på den här vintern och alla jävla proppar! Vi har inga proppar kvar nu och inga pengar att köpa nya jävla proppar för.

Det jag skrev var iallafall att jag vill ha sömn!! (som vanligt)
Ville vakande och skulle ha upp mej vid 5.30. Jag köpte mej då några minuter under täcket genom att göra en flaska välling åt honom som han fick äta i sängen. Så snart den var slut så gapade han igen och ville upp. Så det var bara att ta ungen under armen och maka sej ner. Jag la mej på soffan och glodde på tvn och han fick leka.

Summan av detta blev att han somnade i vagnen innan jag äns han börja mocka. Det gjorde att jag blev fruktansvärt stressad när han låg i vagnen på altanen och sov och jag var i stallet utan att höra minsta lilla ifall han skulle vakna. Till råga på allt så dök sotaren upp utan att jag hörde det och parkerade pricis vid altanen och dunkade ialla dörrar och pratade högt som bara den. Som tur var så sov ungen vidare och jag kunde mocka färdigt stallet. Men det är dock endast mockat. (slarvigt) Sista kärran är inte änns tömd.
När detta ska göras klart förtäjler inte historien. Måste ju hinna rida och så sen åxo.

Förhoppningsvis så kasnke Widde får en sväng till ridhuset så jag kan tömmköra honom. Måste ju lösa hans "lilla problem" så att det inte utveklas och blir nått.


Nu ska jag äta lite innan jag blir ännu surare på allt och alla!

Kommentarer
Postat av: LINA

SV: är petter på jouren idag så de känns iaf bra. han är så konstig bäbis. trots hög feber så blir han aldrig slö! enda gången han varit riktigt slö är när han hade kolik, då orkade han inte ens gå.. han är så envis! bra iofs, annars hade han inte levt idag

2011-02-16 @ 10:46:21
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: LINA

SV: jag ryktar mina två gånge rom dagen men de har ändå MASSOR stöv. :P

2011-02-16 @ 10:52:32
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: LINA

SV Ja, fast iofs va de petter som sa att bell inte va dräktig.. :P avvaktar lite till o ringer ev. borgström annars. han beh. honom som bäbis ju, när första vet felbehandlat honom

2011-02-16 @ 11:00:05
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: LINA

SV: ne va ju en från gamlebydistriktet då eftersom vi bodde hos robban då. hon hade inte ens gett honom rätt avmaskning..

2011-02-16 @ 11:07:50
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Camilla- Ridskola- Himmel eller Helvete?

Sv: Det är verkligen skitjobbigt när de reser sig. Är väl inte direkt rädd för Tosca men man får ju lite respekt för de när man har gått över ett par gånger... Bara att fortsätta och det har blivit lite bättre. Hon reser sig inte lika högt längre och tar tillsägningar mycket bättre.

2011-02-16 @ 11:25:30
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: LINA

elen gick hos oss med igår! :S

2011-02-16 @ 12:23:56
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Jobbigt! Känner igen mig så...

2011-02-16 @ 21:27:11
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0